Behind QH Design

IMG_5178.PNG
Q in a nutshell
Vision

Determined. Als ik iets in m’n hoofd heb, wil ik het waar maken.

Beauty spotter. In alles zit schoonheid, je moet maar het verhaal kennen. Daarom doe ik mijn best zoveel mogelijk de kern van een zaak te kennen om de schoonheid te kunnen ontrafelen.

Thinker. Ik praat niet snel maar, ik observeer.

Foodgirl. Eten is pret.. Wel met mate, maar dat is vaak ook moeilijk te handhaven haha.

Wisdom seeker. Ik zal mijn hele leven streven naar wijsheid. Doorzettingsvermogen helpt je naar de top, maar wijsheid houdt je daar.

Unique. Ik houd van uniqueness, niemand is zoals mij en niemand is zoals jou.

Spirit being. Ik geloof dat mijn kern geest is, dat een ziel heeft en in een lichaam woont. Mijn lichaam is het omhulsel van mijn gevoel en karakter en dit alles is geschapen door de Schepper van hemel en aarde.

Ik geloof dat we prachtig zijn gemaakt en dat we met die standaard moeten leven. Dat wil ik ook uitdragen in mijn creativiteit. Ik wil jou graag helpen met het visualiseren van het moois dat je hebt ontdekt zodat we jou of jouw product kunnen weergeven als de unieke schoonheid dat het bedacht was te zijn.

Skills

Na de vierjarige opleiding mediavormgever - grafisch vormgeven gevolgd te hebben aan het Grafisch Lyceum Utrecht en ook een certificaat te hebben gehaald voor het profiel concept, heb ik niet alleen de nodige technische zaken geleerd, maar ben ik ook extra getraind in concepten bedenken.

Services

Je kunt bij mij terecht voor: Logo's en huisstijlen, Letter- en illustratieprojecten, grafische artworks voor textiel, promotionele artworks voor print en online. Had je iets anders in gedachten, aarzel niet om mij te mailen en het voor te leggen.