Paris Et Dior


Wie,wie? Parie! Ik heb samen met m’n Godgiven-sister Larissa Parijs kunnen bezoeken. Dankzij de dagkaarten hebben we ZOVEEL kunnen zien en het maximale eruit kunnen halen! En natuurlijk door de perfecte gids/exlorer/plattegrondlezeres Larissa.

Dus.. ik ben zo’n persoon dat Google Maps nodig heeft met dat je-bent-hier-pijltje die met me meedraait en me precies wijst welke kant m’n neus opstaat.. en ALSNOG kan verdwalen. So Lari, you're the real MVP girl!

We hebben op deze mooie dag, kennis mogen maken met het werk van Christian Dior! Dit was echt een geweldige ervaring. Er waren ook andere highlights dat ik wilde delen. So here they are, enjoy!

Shots van de Eiffeltoren

LADUREE

Bekend om haar macarons, konden we er niet om heen om Laduree te bezoeken. Wij bezochten Laduree Royale, dat best wel een kleine vestiging is, maar niet te kort doet aan de Laduree-uitstraling. Door de mooie pastel zachte kleuren en invloeden van oud-Franse stijlen, heb je het gevoel alsof je even in een andere tijd stapt. De macarons hebben me ook niet teleurgesteld! De twee lekkerste vond ik Pistache en Milky Vanilla Lime Zest.

Tip: Ben je ook een lowkey hoarder netals mij? Verwen jezelf dan met een leuke giftbox. Dan heb je een aandenken en extra plek om frutsels in te bewaren!

Waar er spiegels zijn, zijn duckfaces! Laduree Royale

CAFE CHARLOT

Deze leuke knusse tent te 38 Rue de Bretagne heeft me niet alleen verrast met het lekkere eten, maar heeft me kennis laten maken met de lekkerste chocolademelk dat ik tot nu toe heb geproefd! Het schijnt ook echt een hotspot te zijn (wat me ook niet verrast, want de service is geweldig). Dus als je Parijs bezoekt, ga dan even langs. Al is het alleen voor hun chocolademelk!

DIOR'S: DESIGNER OF DREAMS EXHIBITION

Nou..WAUW! That’s it. I’m out haha. Alles was on-point! De kledingstukken, presentatie ALLES! Er was ook een gedeelte waar mensen die werken in de Dior atelier, stonden om mensen te woord te staan en de kans gaven om de eerste Dior parfum te ruiken. Even verder was er een ruimte met alle Dior flacons. En toen gebeurde het.. ik werd verliefd op de Diorissimo! Wat een prachtige flacon! Ik wilde hem graag meenemen naar huis maar dat zou lastig worden haha. Naja, ik heb hem nu geïllustreerd dus het is me toch wel gelukt. Bekijk de korte montage dat ik heb gemaakt en enjoy the mini-experience!

Diorissimo en een Dior-geinspireerde look
Uitgelichte berichten